dimecres, 19 de febrer del 2014

4. Russian links - Российские интернет-ссылки

Есть несколько хороших мест, чтобы выучить русский язык. Нет необходимости платить ничего. Просто нужно желание учиться! Наиболее интересные места, которые я нашел до сих пор. Очень интересно! А также есть аудио:

Hi ha llocs molt bons per aprendre rus. No cal pagar res. Només calen ganes d'aprendre! Els llocs més bons que he trobat fins ara. Molt interessants! I a més tenen audio:

Russian lessons: http://www.russianlessons.net/

Learn Russian: http://learnrussian.rt.com/lessons/

Masterrussian: http://masterrussian.com/

Тем не менее, надо знать немного по-английски, но мы знаем, не так ли? В то же время, воспользоваться возможностью, чтобы учить два языка одновременно! Это то, что я делаю.

Nogensmenys, cal saber una mica d'anglès, però ja en sabem, no? I si més no, aprofitem per aprendre les dues llengües al mateix temps! És el que faig jo.

Book2.de Col·lecció d'audios .mp3 ideals per posar al mòbil. També amb app:
http://www.goethe-verlag.com/book2/
http://www.goethe-verlag.com/book2/CA/CARU/CARU002.HTM

I quan en sàpiguem una mica, podem començar a escoltar la ràdio, anar entenent alguna paraula, cada vegada més:

...

També existeixen moltes petites aplicacions per al mòbil (apps), cerca "Russian". Algunes més bones que altres. Fuig de les que et demanin pagar o siguin només parcials. Com a programa "bó" o "molt bó" per aprendre rus, hi ha el Rossetta Stone, que ve amb tres CDs. És per a windows, però jo el faig funcionar sense problemes a GNU/Linux amb wine.

També fonamental Google Translate, magnífic, que jo faig servir per a tot.

1 comentari:

  1. També recomano una escola en línia per aprendre rus https://golearnrussian.com/

    L'educació és interessant gràcies a professors professionals i mètodes d'ensenyament moderns. Per a les classes, només cal el programa de zoom.

    ResponElimina